Hvordan logger jeg ind på Min OK?

For at logge ind på Min OK skal du klikke på Min OK øverst på denne side, hvorefter du vil blive ledt hen til log ind-siden. Her skal du logge ind med din e-mail-adresse og den adgangskode, du har fået tilsendt.

Har du glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny her​

Du kan også logge ind med dit NemID. Er det første gang, du logger ind med NemID, skal du bekræfte din identitet via en mail med et bekræftelseslink.