Hvordan opretter jeg mig på Min OK?

S​om kunde hos OK har du automatisk adgang til Min OK, uden at skulle tilmelde eller oprette dig.

Når du har bestilt eller købt et produkt eller en service hos OK, får du automatisk tilsendt en e-mail med din adgangskode.

På Min OK logger du ind med din e-mailadresse og din tilsendte adgangskode. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny ved at klikke på linket herunder.

Glemt adgangskode​

Du kan også logge på Min OK med dit NemID. Er det første gang, du logger ind med NemID, beder vi dig bekræfte din identitet via en e-mail med et bekræftelseslink.

Log ind på Min OK

Typiske årsager til at login på Min OK går galt

Caps Lock er slået til

Hvis Caps Lock er slået til, skrives der kun store bogstaver i felterne.

Fjern Caps Lock og prøv igen.

Fejl i indtastningen

Det sker, at man kommer til at bytte rundt på to bogstaver eller tegn, eller laver et mellemrum efter e-mail-adressen.

Prøv at indtaste din e-mail og adgangskode igen.

Fejl i adgangskode

I nogle tilfælde kan man komme til at bruge den kode, man fik i den oprindelige mail, selvom man har været inde og ændre koden efterfølgende - eller det modsatte, hvor man tror, at man har ændret koden, mens det i virkeligheden er den oprindelige adgangskode, man skal bruge.

Forkert e-mail-adresse

Hvis man har ændret sin e-mail-adresse, eller hvis man har flere e-mail-adresser, kan det være, at man bruger den forkerte, når man prøver at logge ind. Derfor kan det være en god idé at undersøge, hvilken e-mail-adresse man er tilmeldt med. Man kan selv ændre sin e-mail-adresse, når man er logget ind på Min OK.

Log eventuelt ind med NemID.

Man er allerede bruger

Hvis man tidligere har handlet hos OK, så er man sandsynligvis allerede oprettet som bruger, og så får man ikke en ny e-mail med en adgangskode, da man ikke er ny kunde.

Få tilsendt ny adgangskode eller ring til os

Uanset hvad kan du altid vælge at få tilsendt adgangskode eller kontakte OK's kundeservice mellem kl. 8 og 20 på telefon 70 10 20 33.

Glemt adgangskode